3 skønhedsprodukter som du absolut må eje

3 skønhedsprodukter som du absolut må eje

Der findes mange skønhedsprodukter på markedet nu til dags, som du kan vælge imellem – men hvilke er egentlig essentielle? Det forsøger vi at give dig et svar på her. Læs med, hvis du også søger inspiration og føler, at mulighederne er alt for mange!

Ansigtsrens

Først og fremmest er det meget vigtigt, at have en god ansigtsrens. Men hvad er en god rens egentlig? Der er ingen tvivl om, at der findes tusindvis af forskellige slags, både til dig med sensitiv hud og til dig med en tør eller olieret hud.

Det er jo selvfølgelig vigtigt, at du ved, hvilken slags hus du har. Der findes utallige guides på internettet, som kan hjælpe dig til at finde ud af det. Ellers kan du eksempelvis også opsøge en professionel. Fælles for alle ansigtsrens er dog, at den bør matche PH værdien i ansigtshuden. Hvis den ikke gør det, går rensen ind og ændrer ansigtshudens naturlige PH værdi, hvilket hurtigt kan lede til en del hudproblemer.

Hudens PH værdi er naturligt omkring 5,5. Det betyder, at du skal på jagt efter en ansigtsrens, som er så tæt på 5,5 som overhovedet muligt. Hvis du kigger på din ansigtsrens nu og opdager, at pågældende hudrens har en PH værdi på 6, behøver du såmænd ikke at panikke. De fleste hudrens har oftest en PH værdi på 6, men det er tæt nok på 5,5 til, at din hud kan håndtere det.

Solprodukter

Foruden en god ansigtsrens, er solprodukter noget af det vigtigste, som du kan have i badeværelsesskabet derhjemme. Solens UV-stråler er noget af det mest skadelige for vores hud – og specielt vores ansigtshud, idet huden i ansigtet er mere sensitiv end huden på resten af kroppen.

Det er såmænd ikke nok, at påføre solcreme i de måneder, hvor solen er stærkest. Solen kan sagtens lave skader på din hud, selvom den gemmer sig bag en sky i efterårsmånederne. Yderligere er det vigtigt, at tænke i andre baner end blot solcreme. Vidste du for eksempel at solen også er skadelig for dit hår? Du kan finde utallige forskellige shampoos, som kan være med til at beskytte dit hår for solens stråler.

Facial oil

Til slut vil vi anbefale dig at investere i en facial oil. Facial oils er en af de nyere former for fugtighedscremer, som vores hud altid har godt af. Man kan få facial oils med forskellige kombinationer – så der er helt sikkert også en, som passer til dine behov.

Du tænker måske, at hvis man har en olieret hud, er facial oil en dårlig idé. Det er dog ikke sandt. Man kan eksempelvis finde facial oils, som faktisk er bedst til folk med en olieret hud. Olien bidrager nemlig ikke til ens naturlige ansigtsolier, selvom det måske giver mening at tænke således. Facial oil kan i stedet hjælpe din ansigtshud og balancere hudens naturlige olier.