Vores mission

På Castorolie.dk tror vi på at kroppen er bygget til høj ydeevne. Men i vores moderne verden kan man ofte få et indtryk af at vores tidligere lange traditioner og principper for ernæring og sundhed er blevet glemt.

Vores mission på Castorolie.dk er at genskabe sundhed og livskraft gennem artikler skrevet på information fra videnskabelige undersøgelser for at hjælpe vores læsere, dig, til at træffe naturlige sunde valg. Både hvad angår naturlige olier, sund kost, motion og naturlig behanding.

Opdateret 7. september 2019

 

Vi er to dedikerede freelance journalister, som går meget op i sundhed og forskning.

Mikkel S er uddannet fysioterapeut (B. Pt.), og har i en årrække arbejdet med forskning som forskningsfysioterapeut. Han er medforfatter til flere videnskabelige studier. I fritiden dyrker han meget motion, dyrker en økologisk have, læser videnskabelige undersøgelser om sundhed, og tilbringer tid med sin familie.

Andreas Nørregaard er uddannet indenfor handel og marketing. Han har det meste af sit liv dyrket sport og tilegnet sig viden omkring motion og sund kost. Til dagligt arbejder han i København som forsikringsagent. Han bruger også meget af sin fritid i familiens skød.

Løbetur og sunde naturlige olie valg. Det er vi enige om på castorolie.dk

Foto: Mikkel+Andreas. Her er vi på trail løbetur. Undervurder ikke betydningen af motion for din mentale og fysiske sundhed.

Vi vil gerne vælge det naturlige valg, og vægter seriøs viden og information fra pålidelige kilder.

Vi formidler her på siden både videnskabelig information med evidens fra forskellige studier, og giver læseren gode råd ud fra egne erfaringer. Da der manglede en netside med seriøse guides, har vi valgt at dele vores viden med jer. Vi håber, at I vil udbrede vores sunde budskaber og fortælle andre om vores side. På den måde vil folk kunne træffe nogle sundere og mere naturlige valg. Tak fordi du kiggede forbi!