Om os

Om os

    Anbefalet til

  • Hårpleje
  • Hudpleje
  • Produkter
  • Velvære

Vores mission

På Castorolie.dk tror vi på at kroppen er bygget til høj ydeevne, men i vores moderne verden kan man ofte få et indtryk af at vores tidligere lange traditioner og principper for ernæring og sundhed er blevet glemt.

Vores mission på Castorolie.dk er at genskabe sundhed og livskraft gennem artikler skrevet på information fra videnskabelige undersøgelser for at hjælpe vores læsere, dig, til at træffe naturlige sunde valg. Både hvad angår naturlige olier, sund kost, motion og naturlig behandling.

Vi er to dedikerede freelance journalister, som går meget op i sundhed og hvordan vi behandler vores krop på den bedst tænkelige måde, således at vi kan yde en procent mere eller to.

Vores skribenter på Castorolie, har en stor passion for helse og generel sundhed. Med en årrække inden for helsebranchen, er det ikke uvant for dem at skrive om de forskellige emner der fokuseres på hos Castorolie.

Ydermere arbejder de sideløbende også på en helseblog, der i samarbejde med andre dygtige skribenter tager pulsen på rigtig mange forskellige områder, hvilket helt naturligt giver en bred og almen viden der kan overføres til denne side.

Vi vil gerne vælge det naturlige valg, og vægter seriøs viden og information fra pålidelige kilder, hvorfor at du også i bunden af alle vores indlæg finder en gennemarbejdet kildeliste, hvor intet er undladt, således at du ved hvor vi har vores information fra.

Vi formidler her på siden både videnskabelig information med evidens fra forskellige studier, og giver læseren gode råd ud fra egne erfaringer. Da der manglede en netside med seriøse guides, har vi valgt at dele vores viden med jer.

Siden kan indeholde reklamelinks

For at finansiere siden, så vil du i få tilfælde kunne støde på et link, som henviser til en webshop som vi samarbejder med. Dette er ikke noget som du mærker til som læser, men det er med til at holde dette website online ved at skabe en mindre indtjening til at dække de faste omkostninger der måtte være i forbindelse med at drive et informationssite som dette.

Vi håber, at I vil udbrede vores sunde budskaber og fortælle andre om vores side. På den måde vil folk kunne træffe nogle sundere og mere naturlige valg.

Tak fordi du kiggede forbi – vi er glade for at du læser med.

Sikkerhedsmærket

Castorolie.dk er Sikkerhedsmærket.

Sikkerhedsmærket-logo