Castorolie kan også anvendes til massage  

Castorolie kan også anvendes til massage  

Annoncørbetalt 


Castorolie har mange forskellige slags brugsmuligheder, hvilket også gør olien meget efterspurgt. Noget af det som den også kan bruges til, er massage, da olien har en rensende og blødgørende effekt på huden som er superbehagelig. Udover den rensende og blødgørende effekt olien har, er den også varmende hvilket faktisk gør den meget velegnet til massage.

Som du nok allerede har opdaget, så er castorolien også bedre kendt som ricinusolie. Oliens eksistens sker på baggrund af en koldpresning af frøerne fra planten Ricinus Communis.

Hvor kan jeg købe en castorolie der kan bruges til massage?

Massageolien kan købes flere forskellige steder, men blandt andet hos din lokale helsekostforretning eller på internettet.

Èn af de olier vi gerne vil fremhæve til massage, er den populære Pukka-Castorolie, som har fået gode anmeldelser blandt forbrugerne. Generelt er Pukka også kendt for deres høje kvalitet, lige fra fødevare til kosmetiske produkter som i dette tilfælde.

Massage kan styrke nærvær

Der er ingen tvivl om at massage er utrolig rart, men det kan også være med til at styrke nærværet i et parforhold. Dette er der mange danske par som er bekendt med, hvorfor det ikke er usandsynligt at man bruger massage til at komme tættere på hinanden, og ikke mindst nyde hinandens selskab på en anderledes måde.

Massagen kan være med til at give den ekstra gnist et forhold somme tider har brug for, hvilket også gør at man anbefaler massagen til at dyrke gnisten og hinanden. Ønsker du øvrige inputs til hvordan parforholdet kan styrkes, så læs videre her.

Bliver olien anbefalet af professionelle massører?

Det er bestemt ikke usandsynligt at professionelle anvender castorolien som deres foretrukne massageolie. Dog kan det variere lidt i forhold til hvilken type massage der gives. Er der f.eks. tale om en sportsmassage, vil castorolien hurtigt blive for fed og for ”behagelig”, efter mangel på et bedre ord.

Olien egner sig bedst til en blød massage, hvor der er fokus på det blot skal være rart, men måske ikke nødvendigvis gøre ondt – som det meget ofte kan komme til ved hårdere sportsmassager.

Ydermere er det også meget individuelt på de forskellige massører hvad de ønsker at anvende. Du kan altid angive din præference overfor massøren, der ligeledes også kan igangsætte en god dialog i forhold til oliens for og imod.

Rigtig god fornøjelse ved brug af castorolie.