Blog

Velkommen til denne blog på castorolie.dk

Her vil vi fortælle om forskellige olier og naturlige produkter ud fra videnskabelige studier, der beskriver deres egenskaber, og hvad de kan bruges til. I bjælken under “Blog” kan du se hvilke produkter vi har skrevet artikler om eller vælge dem nedenfor.

Naturlige olier

Der findes et bredt sortiment af naturlige olier, og som forbruger kan det være svært at blive klog på hvilken man skal vælge. Hver enkelt olie har sine unikke sammensætninger og derved egenskaber. Nogle egner sig godt til tør hud, andre til fedtet hud osv. Læs mere om naturlige olier og hvilke der anbefales til netop dig her.

Manuka Honning

Manuka honning er et utroligt naturligt produkt, der er godkendt til medicinsk brug bl.a. grundet dens antibakterielle og sårhelende egenskaber. Læs om Manuka Honning her.

Vitamin D

Rigtig mange mennesker lider af d vitamin mangel i Danmark. Jo længere væk fra ækvator jo mindre UVB lys, der i kontakt med huden danner d-vitamin, når ned til jorden. I Danmark er det stort set kun i maj til september at solen tillader nok UVB-lys og derved dannelsen af d-vitamin. D-vitamin mangel er forbundet med en lang række sygdomme og symptomer. Læs om D-vitamin her.

Forkølelsessår

Forkølelsessår kommer fra herpes virus, der er en meget almindelig virus. 80 % af alle danskere er smittet med den. Behandling med almindelig cremer fra apoteket er meget ineffektive. Der findes andre alternative produkter, der i forsøg har vist at være meget mere effektiv. Læs om forkølelsessår her.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbud, black friday eller billigt udsalg på ricinusolie (castor olie), hybenkerneolie, arganolie, jojobaolie, eller anden naturlig olie? Find prissammenligning her

Hvad enten det er tilbud, black friday udsalg eller du bare søger en billig shop med naturlige olier, så har vi på castorolie.dk fundet de bedste olier til dig. Ricinusolie, hybenkerneolie, arganolie og andre vegetabilske samt æteriske olier vil du kunne læse mere om. Du vil løbende på vores sider finde anbefalinger, som blandt andet er valg på baggrund af deres kvalitet. Som minimum skal olierne være økologiske, koldpresset og 100% rene, da oliernes egenskaber så bedst kommer til sin ret. Vi håber du sætter pris på vores arbejde, og gerne deler vores side og oplysninger med andre.